Beoordelingen van Van der Valk Eindhoven

Recente recensies van Van der Valk Eindhoven

5 sterren na 42 reviews

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was oke, wat betreft het bezorgen ,maar niet alles wat besteld is werd geleverd.Wat je kunt bestellen op de site wordt erg creatief ingevuld met andere producten,erg jammer Hierover kontakt gehad met de receptie , Was niemand aanwezig om te woord te staan..Dit kon alleen een leiding gevende beoordelen!! Zou de volgende dag kontakt opnemen met ons Tot de dag van vandaag heeft niemand gebeld om de klacht serieus op de juiste manier aan te horen of te corrigeren Er jammer !!!

Reactie van Van der Valk:Beste gast, dank voor het delen van uw ervaringen. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar wens was en dat hiervoor contact met u zou worden opgenomen, maar dat dit nog niet is gebeurd. U ontvangt hiervoor mijn welgemeende excuses! Ik ga uw feedback bespreken met de desbetreffende afdelingsmanager en ik zorg dat er contact met u wordt opgenomen. Met vriendelijke groet, Guest Relations

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling bij Ozzo (sushi en sashimi) was zeer lekker en mooi gepresenteerd. De porties waren groot. De bezorging was keurig en ik ontving updates via de mail over de status van de bestelling.

Reactie van Van der Valk:Hi Erik, Hartelijk dank dat u voor onze Valk Thuis service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat u heeft genoten. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi 🍣 😋

Reactie van Van der Valk:Hi Fem, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat u heeft genoten van de lekkere sushi. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Van der Valk:Hi Bas, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat u heeft genoten. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel eenvoudig bestelling en perfect verzorgd afgeleverd Voor herhaling zeker doen

Reactie van Van der Valk:Hi Floory, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te zien dat u het bestellen makkelijk vond en dat u onze Take Away zeker voor herhaling vatbaar vindt. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere burger en goede frietjes. Omdat de friet ongezout is misschien wat kleine zakjes zout meegeven. Erg tevreden. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Van der Valk:Hi Margot, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat u heeft genoten van de lekkere burger en goede frietjes. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! We hebben genoten, niks op aan te merken.

Reactie van Van der Valk:Hi Lenneke, hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat u de sushi heerlijk vond. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik tevreden!

Reactie van Van der Valk:Hi Inge, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat u dik tevreden bent. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef geen beoordeling meer,de kritiek die je hebt word niets mee gedaan en word er gewoon uitgehaald,dus heeft geen zin

Reactie van Van der Valk:Beste Fo, Hartelijk dank dat u opnieuw voor onze Take Away service heeft gekozen! Vervelend om te lezen dat u geen feedback meer wilt geven omdat u denkt dat hier niks mee wordt gedaan. Wij nemen de feedback die wij krijgen altijd uiterst serieus. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze service en faciliteiten en uw oplettende oog helpt ons hierbij, dus wij horen graag uw feedback. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk , goed vol , snelle levering Zeker voor herhaling vatbaar!!! Kom eens met en leuke actie👌🏻

Reactie van Van der Valk:Hi Anthony, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te zien dat u het eten heerlijk vond en dat u onze TAke Away zeker voor herhaling vatbaar vindt. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

Reactie van Van der Valk:Hi Willem, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te zien dat u de sushi heerlijk vond. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goededag menheer, Wij hebben bij u 3x een bestelling gehad. Hetzelfde product /menu. Helaas vindt ik het jammer om te zeggen Maar de eerste keer blijft nog steeds het beste.!! De eerste keer was er alles bij. Nu zie je steeds iets veranderen,dan zit de biestook er niet bij of is het er wel bij maar peterselie.Dan is er een na gerecht er niet bij of is dit veranderd .Meer aarbei Mouse en minder aarbei als voorheen. Het zelf met de witte saus ,hollandesesaus! In het begin stond het er op.Nu krijgen wij gelesaus opgeklopt, staat niets op Weet niet wat het was,weinig smaak.was voor de Hollandse saus denk ik omdat deze er niet bij zat 2 x(.Dus gooi je hem weg.)_ Groente precies het zelfde bij een menu eerst spinazie met erwten nu spinazie ,erwten iets rood paprika en wit Eten was ook niet echt warm deze keer. Eerste keer waren wij super goed tevreden . Nu zou ik het niet aan andere aanbevelingen Omdat er veel verschil in zit hoe het je bereikt en klaar is gemaakt Er jammer.

Reactie van Van der Valk:Beste Verchuren, Hartelijk dank dat u opnieuw voor onze Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat u de eerste keer super tevreden was. Vervelend dat u de kwaliteit iets minder vindt geworden doordat er steeds een andere wijze van bereiding is. Ik ga uw feedback bespreken met de restaurant manager zodat wij onze service op dit gebied kunnen verbeteren. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze service en faciliteiten en uw oplettende oog helpt ons hierbij. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn en u net zo tevreden te maken als de eerste keer. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was netjes bezorgd op de kamer. Helaas was de saté van binnen koud. Sushi bevatte te veel garneersaus. Waardoor dit overheerste. Er was geen wasabi aanwezig en gember. Enkel soyasaus

Reactie van Van der Valk:Beste Monique, Hartelijk dank dat u voor onze Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat het eten keurig op tijd werd bezorgd. Vervelend om te horen dat de saté niet warm was van binnen. U ontvangt hiervoor mijn welgemeende excuses. Ik ga uw feedback over de saté en de sushi bespreken met de afdelingsmanager zodat wij onze service op dit gebied kunnen verbeteren. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze service en faciliteiten en uw oplettende oog helpt ons hierbij. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelf opgehaald omdat ik heel dichtbij woon. Was even zoeken naar de ingang, maar zéér vriendelijk geholpen en echt heerlijk asperges gegeten.

Reactie van Van der Valk:Hi Carine, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te zien dat u de asperges heerlijk vond en het personeel vriendelijk. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de sushi van dit restaurant. Smaak en versheid zoals we gewend zijn, qua uiterlijk nét iets minder aantrekkelijk gepresenteerd dan in het restaurant (hoe kan het ook anders), maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door de volledigheid van het afleveren (inclusief wasabi, gember, ketjap, eetstokjes en servetten). Dikke vette aanrader!

Reactie van Van der Valk:Hi Jan, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent wat betreft de kwaliteit en bezorging en dat u onze Take Away een aanrader vindt. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Service helemaal super, burger was lekker maar mocht wel iets meer rare. Was erg doorbakken.

Reactie van Van der Valk:Hi Max, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te zien dat u tevreden bent wat betreft de service en dat u de burger lekker vond. Ik zal uw feedback bespreken met de desbetreffende afdelingsmanager zodat wij de service op dit gebied kunnen verbeteren. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima,zeer goed en netjes op tijd geleverd,smaak was perfect en goed op temperatuur ook chauffeuse netjes en correct en volgens de huidige regels geleverd zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Van der Valk:Hi Verschuren, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent wat betreft de kwaliteit en bezorging en dat u onze Take Away zeker voor herhaling vatbaar vindt. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Van der Valk:Hi Verschuren, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te zien dat u tevreden bent wat betreft de kwaliteit en bezorging. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee aspergemenu's en twee burgers, zelfs op moederdag keurig op tijd bezorgd. Nog net warm genoeg, en alles erg goed en lekker. Een aanrader!

Reactie van Van der Valk:Beste Van der Vaart, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Goed om te lezen dat u heeft genoten van de aspergemenu's en de burgers en dat u onze Take Away een echte aanrader vindt. Ik ga uw complimenten communiceren binnen het team. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd op afgesproken tijd bezorgd. De gerechten waren warm en keurig geseald. De soep in de beker ook. Wij waren er allen van overtuigd dat men de 2e portie soep was vergeten. Meteen telefonisch contact gehad. Volgens zeggen zaten er 2 porties in 1 beker. Men had echter beide 1 koffiekopje soep. Dan was 12€ echt te duur voor die soep. Tip: de sausjes en kleine bakjes even stickeren bij welk gerecht t hoort. Het was lekker maar kan de beleving van uit eten niet vervangen.

Reactie van Van der Valk:Beste Groenendaal, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat het eten keurig op tijd werd bezorgd en dat de gerechten goed waren verpakt en hierdoor perfect warm waren gebleven. Ik ga uw feedback bespreken met de afdelingsmanager zodat wij onze service op dit gebied kunnen verbeteren. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze service en faciliteiten en uw oplettende oog helpt ons hierbij. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een complete verrassing voor mijn vader die al een tijd thuis zit vanwege het Corona virus. Hij heeft er van genoten. Dank je wel voor de goede zorg.

Reactie van Van der Valk:Beste Mariëlle, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te zien dat uw vader aangenaam was verrast door de onze Take Away service. Ik ga uw complimenten communiceren binnen het team. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Demi Wouters ( Guest Relations )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit. Well doen!

Reactie van Van der Valk:Hi Erik, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te zien dat u tevreden bent wat betreft de kwaliteit en bezorging. Ik ga de complimenten doorgeven binnen het team. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban ( Guest Relations )

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inderdaad twee maal 5 sterren. Aangenaam verrast door de efficiëntie en kwaliteit. Top!

Reactie van Van der Valk:Beste Josée, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te zien dat u aangenaam was verrast door de efficiëntie en kwaliteit. Ik ga uw complimenten communiceren binnen het team. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban ( Guest Relations )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was zeer snel, namelijk een half uur. Echter was de kwaliteit niet super. De sushi leek direct uit de koeling te komen en was koud van temperatuur en los van structuur. Vooral de paling leek niet heel vers helaas. We hadden hier meer van verwacht.

Reactie van Van der Valk:Beste Angela, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de bezorging. Vervelend om te horen dat het eten niet helemaal naar wens was. Mijn collega zal hierover contact met u opnemen. Wij hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban (Guest Relations)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi Zelfde kwaliteit als voorheen in het restaurant Helaas zaten er geen Edamame Beans bij.. Hopelijk wordt er nog op mijn mail richting eindhoven@valk.com gereageerd..

Reactie van Van der Valk:Beste Koen, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat u heeft genoten van de sushi. Vervelend om te horen dat de Edamame was vergeten. Mijn collega zal hierover contact met u opnemen. Wij hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban (Guest Relations)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburgers met friet waren van super kwaliteit. Nog veel lekkerder dan gehoopt. We gaan zeker vaker bestellen en zijn benieuwd naar de rest van het menu.

Reactie van Van der Valk:Beste Pim, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te zien dat u heeft genoten van de hamburgers met friet. Leuk om te horen dat u vaker gaat bestellen. Ik ga de complimenten doorgeven binnen ons team. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban ( Guest Relations )

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, en snel bezorgd

Reactie van Van der Valk:Hi Jan, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te zien dat u tevreden bent wat betreft de kwaliteit en bezorging. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban ( Guest Relations )

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Van der Valk:Hi Paul, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te zien dat u tevreden bent wat betreft de kwaliteit en bezorging. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban ( Guest Relations )

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Reactie van Van der Valk:Hi Arie, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te zien dat u tevreden bent wat betreft de kwaliteit en bezorging. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban ( Guest Relations )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowl! En super aardige delivery dame!!

Reactie van Van der Valk:Hi Suzette, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat onze heerlijke poke bowl goed bij jou in de smaak zijn gevallen. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban ( Guest Relations )

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soep. De rest van het eten zag er top uit. Met zorg opgemaakt, maar het eten was lauw en daardoor wat slap geworden.

Reactie van Van der Valk:Beste Maureen, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat het eten er top uit zag. Vervelend om te horen dat het eten wat slap was geworden. Mijn collega zal hierover contact met u opnemen. Wij hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban (Guest Relations)

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was gewoon top die sushi bezorging was top mooi op tijd tot de volgende keer

Reactie van Van der Valk:Hi Rene, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat onze heerlijke sushi goed bij jou in de smaak zijn gevallen. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban ( Guest Relations )

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging en super verse producten!

Reactie van Van der Valk:Hi Jolanda, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat u onze producten lekker en vers vindt. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban ( Guest Relations )

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi! Niets meer, niets minder!

Reactie van Van der Valk:Beste Willem, Hartelijk dank dat u gebruik heeft gemaakt van onze Take Away. Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van onze heerlijke sushi! Uw compliment ga ik doorgeven aan de kok. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Amy Monteban (Guest Relations)

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! Ik had per ongeluk het verkeerde huisnummer opgegeven. Werd netjes opgelost.

Reactie van Van der Valk:Hi Manon, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat het uiteindelijk goed is opgelost wat betreft het verkeerde huisnummer en dat het goed heeft gesmaakt. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban ( Guest Relations )

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

- frietjes take away beetje slap + superlekkere Bowls + goeie bonen + mooie porties voor goeie prijs ++ sublieme bezorgservice Emma ! ga ook in Nuenen bezorgen

Reactie van Van der Valk:Beste Maarten, Hartelijk dank dat u gebruik heeft gemaakt van onze Take Away. Goed dat u ons informeert over de frietjes die een beetje slap waren, vervelend om te horen. Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van onze poké bowl! Uw compliment ga ik doorgeven aan de kok. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Amy Monteban (Guest Relations)

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere asperges! Gaan we komende dagen vaker bestellen!

Reactie van Van der Valk:Hi Erik, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat onze heerlijke asperges goed bij jou in de smaak zijn gevallen. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban ( Guest Relations )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Maar ook in korte tijd op een goede manier corona-vriendelijk gemaakt, vanaf de nieuwe bewegwijzering bij aankomst tot desinfectiegel en geheel contactloos afhalen.

Reactie van Van der Valk:Beste Rick, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat u heeft genoten van de sushi en onze manier van bereiden. Ik ga uw complimenten communiceren binnen de rest van het team. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban ( Guest Relations )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk in het zonnetje genoten van de fantastische sushi en de spareribs!! Een echte aanrader dus!!

Reactie van Van der Valk:Beste Sylvia, Hartelijk dank dat u gebruik heeft gemaakt van onze Take Away. Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van onze heerlijke sushi en spareribs! U compliment ga ik doorgeven aan de kok. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Amy Monteban (Guest Relations)

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Van der Valk:Beste Polman, Hartelijk dank dat u voor onze Take Away service heeft gekozen! Fijn om te zien dat u tevreden bent wat betreft de kwaliteit en bezorging. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban ( Guest Relations)

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gegeten en alles goed op temperatuur! Echt een aanrader! #helpdehoreca

Reactie van Van der Valk:Hi Daan, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te lezen dat u heerlijk heeft gegeten en dat alles goed op temperatuur was. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban ( Guest Relations )

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Van der Valk:Hi Lex, Hartelijk dank dat u voor onze nieuwe Take Away service heeft gekozen! Fijn om te zien dat u tevreden bent wat betreft de kwaliteit en bezorging. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Amy Monteban ( Guest Relations )